Astrid Strijbos Ceremoniespreekster

Eerlijk, inlevend en enthousiast

 

Ik ben bereikbaar op

06 – 36 17 36 19 

 

Mooie verhalen maken rond mensen en onvergetelijke momenten creëren. Momenten die ik één keer goed moeten. Dat is wat ik doe, samen met de betrokkenen.

Geven jullie elkaar binnenkort het ja-woord en zijn jullie hiervoor op zoek naar iemand die hier, samen met jullie, een bijzonder moment van weet te maken? Ik zou het een eer vinden om samen met elkaar dit moment vorm te geven.

Een speciaal moment, want dat is het, en ook best spannend kan ik me voorstellen. Want trouwen doe je niet zomaar en alles moet dan wel kloppen op deze grote dag.

Wat ik kan doen is hierbij helpen door naar jullie verhaal te luisteren en door vragen te stellen, zodat het verhaal op de trouwdag overkomt zoals jullie het willen. Daarnaast kan ik met mijn werkervaring ook helpen om de spanning iets weg te nemen, want jullie moeten vooral volop genieten.

Groot of klein? Traditioneel of vernieuwend? Met of zonder humor? Jullie mogen het zeggen en dan kleuren we het samen in.

Hebben jullie nog vragen of zijn jullie benieuwd? Neem dan gerust contact met mij op en dan kijken we of en wanneer we samen ‘aan de slag’ kunnen.

 

Naast ceremoniespreekster ben ik ook spreekster voor andere vormen van ceremonies.

 

Astrid Strijbos Ceremoniespreekster

Sportlaan 171

7691 BK, Bergentheim

Telefoon: 06 – 36 17 36 19

E-mail: astridstrijbos11@gmail.com

Elke ceremonie verdient passende woorden

BABS

Een BABS is een beëdigd trouwambtenaar, die tevens benoemd is door de gemeente. Als BABS neem ik de tijd om naar jullie verhaal te luisteren en zorg ik ervoor dat jullie huwelijksceremonie leuk, speciaal en persoonlijk gaat zijn. 

Ceremonie

Mijn doel is om een ceremonie vorm te geven, waar ruimte is voor een lach en een traan. Ik verzorg graag een ceremonie die qua toon, vorm en inhoud past bij jullie en de mensen die jullie dierbaar zijn. 

Kosten

Ik reken €550,00 (excl. reiskosten) voor een ceremonie. Voor dit tarief kom ik bij jullie langs voor een gesprek, schrijf ik een passende tekst voor de toespraak en spreek ik jullie graag toe op deze, voor jullie, bijzondere dag.

“Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is.”